آموزشاپلیکیشن

حذف اکانت فیس بوک؛ دیلیت حساب کاربری فیس بوک بصورت دائمی

حذف اکانت فیس بوک یا همان دیلیت حساب کاربری فیسبوک می تواند به دلایل زیادی رخ دهد که یکی از آن ها مسایل امنیتی این شبکه اجتماعی بزرگ است. در ادامه نیوز کالا را همراهی کنید تا به راحتی یک آب خوردن به شما نحوه حذف دائمی اکانت فیس بوک را آموزش دهیم.

پاک کردن حساب کاربری فیس بوک به دو صورت امکانپذیر است؛ یکی دیلیت دائم و دیگری حذف موقت. در نوع اول به کاربر این اجازه داده می شود تا مجددا  حساب کاربری‌اش را با تمامی اطلاعات موجود بازیابی کند. اما با حذف دائم فیس بوک دیگر اکانت قابل بازیابی نیست.

آموزش حذف اکانت فیس بوک

حذف اکانت فیس بوک برای همیشه، کار آسانی است و تنها با چند کلیک به هدف خود می رسید. برای این منظور ابتدا به صفحه مخصوص حذف اکانت وارد شوید. اگر از حساب کاربری خود خارج شده اید، لاگین شوید و در صفحه جدید بر روی دکمه آبی رنگ” “Delete My Account کلیک نمایید. با کلیک بر روی این گزینه از شما خواسته میشود تا پسوورد و کد نمایش داده شده را وارد کنید. با انجام این چند مورد ساده، اکانت فیس بوک شما برای همیشه حذف خواهد شد.

delete account facebook حذف اکانت فیس بوک - حذف اکانت فیس بوک؛ دیلیت حساب کاربری فیس بوک بصورت دائمی

توجه داشته باشید که حساب کاربری شما به مدت 2 هفته به حالت غیرفعال می رود و امکان بازگردانی آن وجود دارد. اما اگر این مدت سپری شد و اقدامی نکردید و وارد حساب کاربری خویش نشدید، اکانت فیسبوک تان برای همیشه حذف می شود.

قبل از هر اقدامی جهت دیلیت اکانت فیس بوک به موارد زیر توجه نمایید:

  • اگر فقط می خواهید برای مدتی حساب کاربری فیسبوک خود را غیرفعال کنید، دیگر نیازی نیست که آن را حذف دائم کنید. برای کار وارد مسیر Setteings > General > Manage your account شوید و بر روی Deactivate your account کلیک کنید. جهت فعال سازی مجدد اکانت کافیست یک بار وارد حساب کاربری خود شوید.
  • از داده های خود مانند تصاویر و ویدیو می توانید نسخه پشتیبان بگیرید و سپس اقدام به حذف نمایید. فقط باید به بخش تنظیمات اکانت کاربری بروید و گزینه Start My Archive را انتخاب نمایید.
  • اگر مراحل حذف حساب فیس بوک را دنبال کردید ولی سپس پشیمان شدید، 2 هفته فرصت دارید تا لاگین کنید و از پاک شدن دائم فیس بوک خود جلوگیری نمایید.
  • اگر 14 روز سپری شد، دیگر هیچ راهی برای بازگرداندن حساب کاربری خود ندارید.
  • با facebook  Delete account برخی فعالیت‌ها همچون پیام‌های ارسالی، همچنان برای دیگر کاربران باقی می‌ماند.

 

حتما بخوانید:  احتمالا فیسبوک ویدیوهای منتشر نشده شما را ذخیره کرده باشد!
حذف اکانت فیس بوک؛ دیلیت حساب کاربری فیس بوک بصورت دائمی
4.5 (90%) 4 رای

بازدیدکنندگان این مطلب، مطالب زیر را هم مطالعه کرده اند:

منبع
نیوز کالا
برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید